PSD: PDL vrea să producă pene de curent la închiderea urnelor

PDL are în vedere ca, prin diferite mijloace, de la presiune la stimulente, să producă pene de curent electric în ziua votului, după închiderea urnelor, precum şi să constituie grupuri de presiune care să împiedice centralizarea voturilor, a afirmat, joi, purtătorul de cuvânt al PSD.

27 afișări
Imaginea articolului PSD: PDL vrea să producă pene de curent la închiderea urnelor

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz (Montaj foto)

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, a precizat, într-o conferinţă de presă, că deţine informaţii potrivit cărora PDL ar intenţiona să provoace pene de curent în diferite puncte ale ţării, după închiderea urnelor.

El a făcut un apel la administratorii reţelelor de energie electrică, privaţi sau de stat, la companiile Muntenia Nord, Transilvania Nord, Enel, Eon CES, precum şi la ministrul interimar al Economiei, Adriean Videanu, solicitându-le să ia măsuri în noaptea de duminică spre luni pentru a preîntâmpina eventualele pene de curent care ar putea perturba procesul de numărare a voturilor.

Duvăz a avertizat că pentru fiecare pană de curent ce se va produce în această perioadă se vor face investigaţii concrete, el precizând că toţi reprezentanţii PSD în secţiile de votare au fost instruiţi cum să procedeze în eventualitatea producerii unor astfel de situaţii.

Purtătorul de cuvânt al PSD a precizat, totodată, că există scenarii la nivelul staff-urilor de campanie din jurul lui Traian Băsescu potrivit cărora, în momentul în care exist-poll-urile vor anunţa că Traian Băsescu a pierdut, se vor constitui grupuri de presiune în jurul secţiilor de votare care să împiedice centralizarea voturilor şi validarea alegerilor.

Duvăz a mai spus că acţiunile antidemocratice şi violente ale PDL au luat amploare în ultimul timp, el apreciind că PDL îşi joacă soarta, ca partid, la aceste alegeri, în condiţiile în care este legat total de Traian Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici