PSD: Românii din nord-estul ţării vor primi bani pentru eliminarea wc-urilor medievale din fundul curţii

PSD a transmis miercuri că bugetul prevede că românii din Regiunea de nord-estul ţării vor primi între 5.000 şi 10.000 de euro pentru eliminarea wc-urilor medievale din fundul curţii şi înlocuirea lor cu toalete în interiorul locuinţei, despre izolarea caselor şi montarea de ferestre termopan.

1154 afișări
Imaginea articolului PSD: Românii din nord-estul ţării vor primi bani pentru eliminarea wc-urilor medievale din fundul curţii

PSD: Românii din nord-estul ţării vor primi bani pentru eliminarea wc-urilor medievale din fundul curţii

”Românii din Regiunea de nord-estul ţării – una dintre cele mai sărace – vor primi între 5.000 şi 10.000 de euro pentru amenajări necesare pentru un standard normal de civilizaţie. Concret, este vorba despre eliminarea wc-urilor medievale din fundul curţii şi înlocuirea lor cu toalete în interiorul locuinţei, despre izolarea caselor şi montarea de ferestre termopan. Este un proiect pilot, finanţat în premieră în bugetul acestui an, care urmează să fie extins la nivelul întregii ţări. Poate părea minor, dar este esenţial pentru sănătatea şi siguranţa sanitară a comunităţilor şi, nu în ultimul rând, este şi o chestiune de respectare a drepturilor fundamentale ale omului”, se arată într-un comunicat de presă al PSD remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, această iniţiativă, care se adaugă multor altora, de la apărarea naţională până la chestiuni care ţin de viaţa cotidiană, ”ilustrează modul în care guvernarea PSD înţelege ce este important pentru oameni şi vine în sprijinul lor”.

”Aşadar, după majorarea consistentă a salariului minim şi a pensiilor, după ce am asigurat medicilor şi profesorilor venituri mai mari şi condiţii mai bune, vom încerca acum să rezolvăm o problemă dintotdeauna a satului românesc. Şi nu ne vom opri aici. România merită mai mult! Iar guvernarea noastră va aduce românilor toate lucrurile bune pe care le merită”, se mai arată în comunicatul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici