PSD se gândeşte să-l sfideze pe Klaus Iohannis. Ce intenţii au oficialii partidului

  • Secretarul general PSD, Paul Stănescu, a declarat că social-democraţii vor alegeri anticipate.
  • Pesediştii iau în calcul să nu se prezinte la consultările care vor avea loc la Palatul Cotroceni, dacă Guvernul Cîţu va fi dărâmat prin moţiune de cenzură.
10126 afișări
Imaginea articolului PSD se gândeşte să-l sfideze pe Klaus Iohannis. Ce intenţii au oficialii partidului

Cuplul Stănescu (stânga) - Ciolacu decide totul la PSD

Ne gândim bine dacă mergem sau nu la Cotroceni, la consultări, a spus Paul Stănescu.

Reprezentantul PSD a explicat că social-democraţii sunt nemulţumiţi de modul în care au decurs precedentele consultări cu preşedintele Klaus Iohannis şi iau în calcul să nu se prezinte la consultările care vor avea loc dacă Guvernul Cîţu va fi dărâmat prin moţiune de cenzură.

„Ne gândim bine dacă mergem sau nu la Cotroceni, la consultări. Decizia va fi luată în Biroul Politic Naţional”, a declarat Paul Stănescu, luni seara, la Antena 3.

Secretarul general al PSD a mai spus că social-democraţii vor alegeri anticipate şi că nu se gândesc să propună un premier înainte de scrutin.

„Excludem PNL, cu USR nu avem nimic în comun ca să putem guverna. Ne putem da seama cu toţii că nu avem o majoritate în Parlament, de aceea trebuie să mergem la popor... PSD în niciun caz nu va intra la guvernare”, a precizat Stănescu.

Moţiunea de cenzură a PSD va fi supusă aprobării marţi, în Parlament.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
pnl,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici