PSD se reuneşte în CEx. Discuţii despre moţiunea de cenzură şi alegerile anticipate

Liderii PSD se întrunesc, marţi, la Parlament, într-o şedinţă a Comitetului Executiv, pentru a discuta despre depunerea unei moţiuni de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban şi despre congresul PSD care urmează să aibă loc în februarie. Un alt subiect de discuţie vizează alegerile anticipate.

419 afișări
Imaginea articolului PSD se reuneşte în CEx. Discuţii despre moţiunea de cenzură şi alegerile anticipate

PSD se reuneşte în CEx. Discuţii despre moţiunea de cenzură şi alegerile anticipate

Şedinţa Comitetului Executiv al PSD urmează să aibă loc marţi, la Parlament, începând cu ora 12:00.

Potrivit liderului interimar al PSD, Marcel Ciolacu, social-democraţii urmează să înceapă, în cadrul şedinţei, strângerea de semnături pentru depunerea unei moţiuni de cenzură privind demiterea Cabinetului Orban în următoarea sesiune parlamentară.

Un alt subiect de discuţie vizează alegerile anticipate, în contextul în care Ludovic Orban a anunţat că a stabilit, împreună cu preşedintele Klaus Iohannis, organizarea mai devreme de termen de alegeri parlamentare.

În timp ce PNL consideră că alegerile anticipate ar trebui organizate odată cu localele, UDMR susţine ideea organizării de alegeri parlamentare mai devreme cu trei săptămâni înainte de locale.

Pe de altă parte, ALDE nu susţine demersul de grăbire al alegerilor parlamentare.

Marcel Ciolacu a fost ironic, duminică, la Călăraşi, afirmând că dacă vor fi organizate alegeri anticipate, Ludovic Orban nu va mai fi premier şi poate spune acest lucru „în scris”.

PSD va discuta, în CEx-ul de marţi, şi chestiuni organizatorice privind congresul partidului care urmează să aibă loc în luna februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
cex,
motiune

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici