PSD: Şomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fiţe

  • Social-democraţii au acuzat, marţi, că preşedintele Klaus Iohannis şi PNL fac din planul relansării economice a ţării „o sindrofie într-un restaurant de lux”
  • Social-democraţii susţin că amânarea măsurilor de relaxare din 1 iulie „chiar îngroapă definitiv” turismul şi industria HORECA.
655 afișări
Imaginea articolului PSD: Şomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fiţe

PSD: Şomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fiţe

„Iohannis şi liberalii fac din planul relansării economice a ţării o sindrofie într-un restaurant de lux. La asta sunt chiar experţi! PNL îşi lansează un program electoral care nu salvează pe nimeni din cei care chiar suferă în economia românească”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a PSD.

Social-democraţii susţin că amânarea măsurilor de relaxare din 1 iulie „chiar îngroapă definitiv” turismul şi industria HORECA.

„IMM Invest a fost croit strâmb, 60.000 de firme de subzistenţă nu au primit ajutor, fiind respinse din start de bănci. S-au întors 2 milioane de români în ţară, noi deja având 470 de mii de locuri de muncă distruse şi 140 de mii de contracte suspendate în nici 100 de zile. Şomajul erupe, nivelul de trai suferă, dar liberalii mai trag un chef la un club de fiţe. #Klaustrofobia sufocă economia”, se mai arată în postarea PSD.

Programul economic va fi prezentat miercuri, alături de Klaus Iohannis, a precizat, luni, premierul Ludovic Orban. Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, evenimentul va avea loc la Clubul Diplomaţilor, care este situat în cartierul Băneasa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici