PSD strânge semnături pentru moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban şi caută alianţe

PSD strânge semnături pentru moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban şi caută alianţe cu PRO România şi cu ALDE pentru debarcarea executivului. Moţiunea va fi depusă cel mai probabil înainte de alegerile locale care vor avea loc în luna iunie.

459 afișări
Imaginea articolului PSD strânge semnături pentru moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban şi caută alianţe

PSD strânge semnături pentru moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban şi caută alianţe

Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că PSD vrea alianţe politice cu Pro România sau cu ALDE, pentru formarea unui Guvern sau pentru alegerile locale. El subliniază că dacă cele două formaţiuni s-ar regăsi în proiectul PSD, atunci ar trece şi moţiunea de cenzură pentru demiterea Guvernului Orban.

„Eu încerc să arăt un traseu logic şi politic. PSD categoric la congres va veni cu un proiect politic. Dacă alături de acest proiect va veni şi domnul Ponta şi domnul Tăriceanu, dacă aceştia se vor regăsi în acest proiect politic, atunci moţiunea va trece. Dorim alianţe politice. Ne putem uni pentru formarea unui Guvern, pentru alegerile locale sau pentru alegerile generale. Nu exclud nicio variantă, atâta timp cât nu ne unim să luăm puterea de dragul de a lua puterea, ci avem un proiect politic şi un program de guvernare”, a spus Marcel Ciolacu, la România TV.

Întrebat dacă PSD vrea o alianţă şi cu USR, Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu exclud niciun fel de alianţă, mai puţin cu PNL”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici