PSD Suceava a dizolvat două organizaţii comunale şi începe procedura de excludere a unui primar

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Suceava a decis, sâmbătă, dizolvarea a două organizaţii comunale, Comăneşti şi Mălni şi începe procedura statutară pentru excluderea din partid a primarului comunei Mălini, Petru Nistor, pentru că nu au reprezentat corect intersele partidului în alegerile parlament

710 afișări
Imaginea articolului PSD Suceava a dizolvat două organizaţii comunale şi începe procedura de excludere a unui primar

PSD Suceava a dizolvat două organizaţii comunale şi începe procedura de excludere a unui primar

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, a anunţat, sâmbătă, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD Suceava că obiectivul politic al organizaţiei, de a obţine două mandate de senator şi cinci de deputat în alegerile parlamentare, a fost îndeplinit.

El a menţionat însă că au fost persoane şi organizaţii care nu au reprezentat corect strategia partidului în alegerile parlamentare, iar din acest motiv s-a decis dizolvarea organizaţiilor locale PSD Mălini şi Comăneşti, au fost excluşi din partid trei membri din organizaţia municipală Suceava, între care şi un consilier local, iar fostul senator Neculai Bereanu a fost revocat din calitatea de membru al Biroului Permanent Judeţean.

Potrivit lui Rădulescu, CEx al PSD Suceava a luat act de autosesizarea Comisiei Judeţene de Etică a organizaţiei pentru că nici primarul comunei Mălini, Petru Nistor, nu a reprezentat interesele PSD urmând să se întreprindă măsurile statutare pentru excluderea sa din partid.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici