PSD: Superman Cîţu îşi încheie croaziera bezmetică în care a dus România, urmând să aterizeze forţat

Eurodeputatul PSD Dragoş Benea susţine că „superman Cîţu” îşi va încheia marţi „croaziera bezmetică în care a dus România, urmând să aterizeze forţat”. Social-democraţii au dus în Parlament macheta unui superman, care plonjează în cap.

1661 afișări
Imaginea articolului PSD: Superman Cîţu îşi încheie croaziera bezmetică în care a dus România, urmând să aterizeze forţat

„Astăzi, mantia îl va lăsa, în sfârşit, pe <cel-mai-fantastic> premier din istoria postdecembristă a României: Parlamentul va aproba moţiunea de cenzură, cu un vot a cărui concludenţă îmi doresc să ne scutească de prea multe comentarii. Silit de împrejurări, <superman> Cîţu îşi încheie croaziera bezmetică în care a dus România, urmând să aterizeze forţat”, a scris Dragoş Benea pe Facebook.

Acesta susţine că totul se va întâmpla chiar în Ziua Mondială a Educaţiei, „despre care acest impostor afirma că, alături de Sănătate, reprezintă o propagandă pe care <trebuie să o încheiem>”.

„După un an în care a pus pe primul loc congresul PNL şi voturile lui Boc de la Untold, nu vaccinarea şi sănătatea compatrioţilor săi, Cîţu se pregăteşte să plece pe uşa din dos, lăsând în urmă o ţară în prag de colaps, cu facturi duble la gaz & energie, cu datoria publică ajunsă la 50% şi perspectiva unei ierni care-i va arde la buzunare pe români”, a mai scris social-democratul pe reţeaua de socializare.

Social-democraţii au dus marţi în Parlament o machetă cu Superman, care pare că plonjează în cap.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici