PSD va sesiza la CCR Legea bugetului de stat, pe conflict de natură constituţională

PSD va sesiza Curtea Constituţională pentru conflict de natură constituţională, imediat după ce proiectul de buget de stat va fi adoptat prin metoda angajării răspunderii Guvernului, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX.

200 afișări
Imaginea articolului PSD va sesiza la CCR Legea bugetului de stat, pe conflict de natură constituţională

PSD va sesiza la CCR Legea bugetului de stat, pe conflict de natură constituţională

Potrivit surselor citate, social-democraţii vor aduce amendamente pentru Legea Bugetului, relatând că sesizarea CCR nu exclude amendarea Legii.

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au decis, miercuri, ca plenul Parlamentului să se reunească luni de la ora 16.00 pentru ca Guvernul să-şi angajeze răspunderea în vederea adoptării proiectului de buget pentru 2020.

Termenul pentru depunerea amendamentelor la Comisiile de buget din Parlament a fost stabilit pentru ora 10.00. Modificările depuse vor fi transmise Guvernului la ora 13.00.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, miercuri, că Guvernul îşi va asuma răspunderea pe Legea bugetului de stat, Legea asigurărilor sociale de stat şi pe modificarea OUG 114. Şeful Executivului a subliniat că o dezbatere în Parlament ar genera întârzierea bugetului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
ccr,
buget

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici