PSD: Vlad Voiculescu ne-a făcut de râs la nivel european. A greşit tema discuţiilor

  • PSD îl acuză pe Vlad Voiculescu că a greşit tema discuţiei în timpul unei întâlniri cu miniştrii europeni ai sănătăţii.
  • „Din cauza unor astfel de oameni incapabili nu avem proiecte serioase pe sănătate din bani europeni prin PNRR sau programul EU4Health”, spun social-democraţii.
1116 afișări
Imaginea articolului PSD: Vlad Voiculescu ne-a făcut de râs la nivel european. A greşit tema discuţiilor

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Ministrul USR-PLUS, Vlad Voiculescu, ne-a făcut de râs la nivel european. După ce a crezut că îi păcăleşte pe ceilalţi miniştrii europeni ai sănătăţii, invocând probleme tehnice deşi nu urmărea de fapt şedinţa, Voiculescu a greşit şi tema discuţiilor. Toţi ceilalţi miniştrii au vorbit pe scurt de Planul European privind Combaterea Cancerului, tema reuniunii, în timp ce Voiculescu a vorbit mult şi degeaba despre pandemie, subiect ce era programat pentru a doua zi”, au scris joi seara pe Facebook reprezentanţii PSD.

Social-democraţii şpun că aceasta este motivul pentru care România pierde oportunităţi de finanţare şi cer demisia ministrului Vlad Voiculescu.

„De aceea nu contăm la Bruxelles. Acesta este motivul pentru care pierdem oportunităţi europene de finanţare în contextul pandemiei. Din cauza unor astfel de oameni incapabili nu avem proiecte serioase pe sănătate din bani europeni prin PNRR sau programul EU4Health. Un singur cuvânt: Demisia”, au mai scris reprezentanţii PSD pe reţeaua de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici