PSD vrea să depună moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, după ridicarea stării de urgenţă

  • PSD intenţionează să depună o moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, Florin Cîţu, după ridicarea stării de urgenţă
  • Anunţul a fost făcut de liderul social-democrat Marcel Ciolacu
  • „Este vorba despre incapacitatea dânsului de a debloca un simplu site”, a spus Ciolacu.
336 afișări
Imaginea articolului PSD vrea să depună moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor, după ridicarea stării de urgenţă

PSD vrea să depună moţiune simplă împotriva ministrului Finanţelor

Preşedintele interimar al PSD; Marcel Ciolacu, a anunţat că după ce va trece starea de urgenţă se gândeşte să depună moţiune simplă impotriva lui Florin Cîţu. Liderul social-democrat a spus că a discutat despre acest lucru şi cu alţi lideri politici.

„Am vorbit şi cu alţi lideri politici, în acest moment dorim să depunem o moţiune simplă în ceea ce îl priveşte pe domnul Cîţu. Este vorba despre incapacitatea dânsului de a debloca un simplu site prin care oamenii de afaceri să îşi poate accesa împrumutul. Pe perioada stării de urgenţă nu discutăm asta, însă după, da. Ne-am uitat şi noi la postările şi la ieşirile domnului Cîţu şi am luat-o printr-o deducere logică. Ne-am dat seama că nu e Al Capone, nu sunt spionii ruşi care îl urmăresc şi atunci am zis că sunt marţienii. Să fim serioşi, problema este că de 7 zile nimeni nu poate să acceseze niciun fond şi niciun credit. În acest timp în schimb, administratorii nu pot să intre în faliment şi atunci concediază oameni. E un lucru grav să nu fii în stare 7 zile să nu rezolvi o asemenea problemă. Ne gândim serios să depunem o moţiune simplă”, a declarat Marcel Ciolacu.

Aplicaţia de înscriere în programul IMM Invest, gestionată de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, s-a blocat vineri, la scurt timp după deschiderea oficială a programului.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi, că platforma va deveni funcţională „cât de curând posibil”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici