Purtătorul de cuvânt al lui Putin dă asigurări că Rusia se va ţine tare: „E imposibil să ne izolaţi”

  • Rusia nu va putea fi izolată de restul ţărilor, spune Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin.
  • O ţară atât de mare nu va putea fi vreodată izolată, indiferent de cât de mult va avansa tehnologia, crede Peskov.
21266 afișări
Imaginea articolului Purtătorul de cuvânt al lui Putin dă asigurări că Rusia se va ţine tare: „E imposibil să ne izolaţi”
Planul „ţărilor neprietenoase” nu va avea efectul scontat, crede oficialul, referindu-se la ţările din Vest care nu susţin „operaţiunea militară specială” a lui Putin în Ucraina şi care urmăresc să slăbească forţa Rusiei.
 
„Nimeni nu discută despre izolare. Este imposibil să izolezi Rusia, deşi ţările neprietenoase, sau mai degrabă, ostile faţă de noi, încearcă să ne izolele economic, politic, şi în sfera comerţului. Nu pot şi nu vor reuşi, deoarece, în ziua de azi, e 
imposibil să izolezi o ţară, mai ales una imensă ca Rusia”, a declarat Peskov reporterilor, conform agenţiei de ştiri ruse TASS
 
Peskov consideră că Rusia trebuie să-şi întărească „suveranitatea digitală şi tehnologică” dată fiind situaţia sancţiunilor impuse asupra Rusiei de către Occident. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici