Puşcaş: În sediul PSD de pe Kiseleff se îngraşă nişte animale

Vicepreşedintele PSD Cluj Vasile Puşcaş a declarat, joi, că în sediul central al partidului de pe bulevardul Kiseleff din Capitală "se îngraşă nişte animale şi se perverteşte social-democraţia", făcând apel la membrii PSD Cluj să nu se solidarizeze cu actuala conducere a formaţiunii.

55 afișări
Imaginea articolului Puşcaş: În sediul PSD de pe Kiseleff se îngraşă nişte animale

Puşcaş: În sediul PSD de pe Kiseleff se îngraşă nişte animale, acolo se perverteşte social-democraţia (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Puşcaş a afirmat, joi, în discursul ţinut la Conferinţa Extraordinară a PSD Cluj, că partidul a ajuns în situaţia în care îşi "devorează" liderii şi propriii oameni şi a înlăturat liderii incomozi de filiale.

"Social-democraţia se face la talpa ţării, nu la Bucureşti, nu pe Kiseleff. Acolo se îngraşă nişte animale, acolo se perverteşte social-democraţia. Nu vă lăsaţi de social-democraţie şi credeţi în ea", a subliniat Vasile Puşcaş.

Acesta a spus că filiala PSD Cluj nu poate fi solidară cu actuala conducere a partidului şi a criticat afirmaţiile injurioase ale lui Marian Vanghelie la adresa membrilor partidului.

"PSD Cluj nu cred că se poate simţi solidar cu asemenea lideri. Tâlhăria este doctrina pe care o cunosc unii. Îşi devorează propriii lideri, propriii oameni, aceasta este solidaritate? Nu poate fi o astfel de solidaritate la asemenea oameni care nu îşi urmăresc decât interesul de gaşcă. Dacă îi vreţi în continuare, să îi susţineţi", a afirmat Vasile Puşcaş.

Acesta a acuzat conducerea PSD că a făcut ca Ioan Rus, Vasile Dâncu şi Vasile Soporan să nu mai fie lideri ai PSD Cluj şi au schimbat, la fel, alţi lideri şi în alte organizaţii ale partidului care au devenit incomozi.

Puşcaş a atras atenţia şi asupra pericolului care planează asupra partidului în cazul în care se continuă politica dusă din 2006.

"Dacă PSD îşi continuă actualul mers din 2006 va ajunge un partid minuscul, iar noi vom purta responsabilitatea, pentru că se creează un dezechilibru în balanţa puterii", a avertizat Puşcaş.

El a menţionat că nu pleacă delegat la Bucureşti, ci rămâne acasă, alături de membrii PSD Cluj, care nu sunt "lepre şi idioţi".

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, afirmă, într-o înregistrare audio postată pe blogul jurnalistului Victor Ciutacu, folosind un limbaj injurios, că Mircea Geoană are "o grămadă de defecte" şi îi critică pe cei care "îşi vând nevestele" pentru o funcţie şi nu au bun simţ, deşi au facultate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici