️Putin a promulgat o lege de interzicere totală a propagandei LGBT

815 afișări
Imaginea articolului ️Putin a promulgat o lege de interzicere totală a propagandei LGBT

Flickr

Putin a semnat un pachet de legi care interzic promovarea relaţiilor sexuale netradiţionale:

▪️ este interzisă autorizarea filmelor care promovează atitudini şi preferinţe sexuale netradiţionale şi schimbarea de sex

▪️ sunt interzise publicitatea şi publicaţiile care afişează şi promovează atitudini şi preferinţe sexuale netradiţionale şi schimbarea de sex - cărţile, filmele şi serviciile audiovizuale de propaganda LGBT vor fi, de asemenea, interzise

▪️ este interzisă vânzarea de bunuri, inclusiv produse străine, care promovează atitudini şi preferinţe sexuale netradiţionale şi schimbarea de sex

Se formulează trei articole administrative:

1. răspunderea pentru propagandă a pedofiliei (amendă de până la 800.000 de ruble pentru cetăţeni, de până la 10 milioane pentru organizaţii şi expulzare şi pentru străini)

2. pedeapsa pentru diseminarea în rândul minorilor a descrierilor sau imaginilor privind relaţiile sau preferinţele sexuale netradiţionale (amenzi pentru cetăţeni de până la 200 de mii de ruble, de până la 4 milioane de ruble pentru organizaţii, precum şi expulzarea străinilor)

3. Interzicerea oricărei propagande a atitudinilor / preferinţelor sexuale neconvenţionale  în rândul minorilor (amenzile vor fi majorate de la 100.000 la 400.000 de ruble pentru cetăţeni şi de la 1 milion la 5 milioane de ruble pentru organizaţii)

Roskomnadzor va fi împuternicit să aprobe procedurile de monitorizare a internetului pentru a identifica informaţiile şi programele al căror acces urmează să fie restricţionat în cadrul interdicţiei privind propaganda LGBT şi pedofilia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici