QAnon, declarat pericol în SUA. Biden vrea să închidă gura organizaţiei responsabilă pentru atacul dat asupra Capitoliului

  • Biden vrea să închidă gura organizaţiei QAnon, responsabilă pentru atacul asupra Capitoliului.
  • QAnon învinuieşte democraţîi că dezvoltă reţele de pedofilie împreună cu Vaticanul.
  • Nouă directoare de Intelligence din SUA va întocmi un raport împotriva organizaţiei.
  • Biden o să aibă nevoie de Senat şi de Curtea Supremă pentru a lichida organizaţia.
2142 afișări
Imaginea articolului QAnon, declarat pericol în SUA. Biden vrea să închidă gura organizaţiei responsabilă pentru atacul dat asupra Capitoliului

Sursa foto: profimedia

Biden vrea să le vină de hac conspiraţioniştilor care au atacat Capitoliul. Noua directoare de Intelligence de la Casa Albă anunţă sfârşitul organizaţiei QAnon.

Numai veşti proaste pentru suporterii lui Trump care s-au năvălit asupra Congresului. Avril Haines o să fie noua şefă a Direcţiei Naţionale de Intelligence din SUA. Ea vrea să încheie un raport împotriva QAnon, împreună cu FBI.

AVRIL HAINES, Director Naţional de Intelligence SUA: „Pe 8 decembrie am făcut o scrisoare împreună cu alţi senatori pentru a cere simplu o evaluare a ameninţărilor publice ale QAnon-ului faţă de ţară noastră şi nu am primit încă un răspuns la aceasta. Am văzut scrisoarea şi confirm faptul că voi lucra cu FBI şi cu Departamentul Securităţii Naţionale, că să va răspund la întrebare.” 

Majoritatea de la Senat a democraţilor atârnă de un fir de aţă. Ei sunt nevoiţi să coopereze cu republicanii care l-au trădat pe Trump. Politologul Cristian Pîrvulescu îţi va spune care sunt şansele ca senatul să coopereze cu Biden.

Cristian Pîrvulescu, politolog: Probabil că din interiorul majorităţii democrate vor fi propuse nişte legi care să sancţioneze pe cei care se revoltă, dar cred că cel mai înţelept ar fi să existe o iniţiativa „bipartizană” şi din acest punct de vedere să nu se meargă foarte departe.

Pe lângă susţinerea senatului, Biden e posibil să aibă nevoie şi de Curtea Supremă. Acolo judecătorii sunt numiţi pe viaţă, iar acum raportul este 6 la 3 pentru republicani. Cristian Pîrvulescu îţi va explică ce şanse are noul preşedinte să răstoarne majoritatea.

Cristian Pîrvulescu, politolog: „Norocul pe care care l-a avut Trump de a numi 3 judecători nu se va mai repetă. Dacă (Biden) v-a putea să numească un judecător şi să reînnoiască gruparea liberară, ar fi deja un lucru extraordinar, dar mai mult nu.” 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici