Radu Câmpeanu este internat la terapie intensivă, în stare stabilă

Preşedintele fondator al PNL 1990, Radu Câmpeanu, se află internat în continuare la secţia de terapie intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, starea lui fiind stabilă, au declarat luni, pentru MEDIAFAX, apropiaţi ai familiei.

385 afișări
Imaginea articolului Radu Câmpeanu este internat la terapie intensivă, în stare stabilă

Radu Câmpeanu este internat la terapie intensivă, în stare stabilă (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Câmpeanu, în vârstă de 91 de ani, a fost internat săptămâna trecută, de luni până miercuri, la Institutul de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Bucureşti.

El a fost externat miercuri de la "Matei Balş", făcând ulterior febră. În noaptea de vineri spe sâmbătă, familia sa a solicitat ambulanţa, Câmpeanu având dureri în piept şi oscilaţii de ritm cardiac.

Radu Câmpeanu a fost transportat la Spitalul de Urgenţă "Floreasca" şi internat la terapie intensivă, cu o infecţie respiratorie, a declarat sâmbătă, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Bogdan Opriţa.

În 2011, Câmpeanu a suferit un infarct şi a fost internat la Institutul Fundeni, fiindu-i montat un stent.

În 2009, a fost internat la Clinica de Chirurgie Urologică şi Transplat Renal Fundeni, unde a fost operat pentru o problemă pe uretră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici