Radu Duda vrea să se retragă din postul de reprezentant special al Guvernului

Principele Radu de Hohenzollern-Veringen a declarat că intenţionează să se retragă din postul deţinut din septembrie 2002, de reprezentant special al Guvernului, pentru integrare, spunând că va ajuta în continuare România, dar prin alte căi.

71 afișări
Imaginea articolului Radu Duda vrea să se retragă din postul de reprezentant special al Guvernului

Radu Duda vrea să se retragă din postul de reprezentant special al Guvernului (Sursa Mediafax Foto)

Principele Radu a susţinut că va ajuta în continuare România, împreună cu Casa Regală, dar prin alte căi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat dacă se va implica în campania electorală din acest an şi dacă crede că îşi va păstra totuşi poziţia, eventual cu un alt Guvern, principele a răspuns negativ.

"Nu cred, pentru că nu ştiu cum se va schimba, dar nu cred din alt motiv. Cred că n-o să mai pot să mai fac, a fost prea mult, au fost deja şapte ani, prefer să fac aceste lucruri de pe un alt temei. S-au încheiat anumite lucruri pe care le-am avut ca deziderat, România a intrat în NATO, a intrat în UE, acum instituţiile trebuie să-şi facă treaba lor. Iar nouă ne rămâne de făcut ce ni se potriveşte mai bine, adică genul acesta de întâlniri şi altele, dar de alt fel", a spus principele.

El a accentuat că, fără a rosti un "răspuns definitiv", crede că este timpul să pună punct. "Şapte ani e mult, e o întreagă generaţie", a argumentat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici