Radu Mihaiu, USR-PLUS, despre Cîţu: ”Politician rebel, cu tricou Metallica şi cu politică sulfuroasă”

  • Reprezentantul USR-PLUS, Radu Mihaiu, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîţu după ce l-a demis pe Vlad Voiculescu.
  • Reprezentantul USR susţine că este nevoie de un nou premier.
804 afișări
Imaginea articolului Radu Mihaiu, USR-PLUS, despre Cîţu: ”Politician rebel, cu tricou Metallica şi cu politică sulfuroasă”

Radu Mihaiu, USR-PLUS, despre Cîţu: ”Politician rebel, cu tricou Metallica şi cu politică sulfuroasă”

Reprezentantul USR-PLUS, Radu Mihaiu, l-a criticat dur pe premierul Florin Cîţu după ce acesta l-a demis pe ministrul Sănătăţii. Are o imagine de politician rebel, dar face politică sulfuroasă, a spus Mihaiu.

Radu Mihaiu a transmis mesajul pe reţelele de socializare.

În ciuda imaginii de politician rebel şi cu tricou Metallica, Cîţu a scos azi o filă din cele mai vechi cărţi de politică sulfuroasă. Ne-a vorbit toată ziua de restabilirea încrederii în instituţiile statului, dar el, premierul, a depăşit toate limitele de încredere stabilite în coaliţie de la bun început. Unii nu pot fi mai egali decât ceilalţi. Iar tocmai el, cel care a fost desemnat să conducă acest guvern, nu trebuia să “marcheze” în propria poartă”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Reprezentantul USR susţine că este nevoie de un nou premier.

Azi, coaliţia de guvernare şi-a dat autogol. Azi, premierul României a pierdut încrederea colegilor şi odată cu ea o mare parte din legitimitate. Azi, România a fost aruncată într-o criză politică inutilă. E nevoie de un premier matur. Şi e nevoie de asumare totală pentru reformele care stau la baza acestei coaliţii”, a precizat Radu Mihaiu.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost demis miercuri dimineaţă de către premierul Florin Cîţu. Totodată, prim-ministrul a demis-o şi pe Andreea Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii. La scurt timp, decretul de revocare din funcţia de ministru al Sănătăţii a fost semnat de preşedintele Klaus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici