Radu Stroe: Am votat pentru ca politica bunului simţ să învingă politica nesimţită a Guvernului Boc

Candidatul PNL pentru un mandat de deputat în Colegiul 1 al Capitalei, Radu Stroe, a votat, duminică, exprimându-şi speranţa că politica bunului simţ va învinge "politica nesimţită" a Guvernului Boc şi a PDL.

23 afișări
Imaginea articolului Radu Stroe: Am votat pentru ca politica bunului simţ să învingă politica nesimţită a Guvernului Boc

Radu Stroe: Am votat pentru ca politica bunului simţ să învingă politica nesimţită a Guvernului Boc (Imagine: Răzvan Chiriță/Mediafax Foto)

"Am votat cu speranţa că va învinge politica bunului simţ această politică nesimţită a Guvernului incompetent Boc şi a Partidului Democrat. Când am votat, m-am gândit la toţi oamenii din Colegiul 1 al acestui sector şi, de ce nu, la pensionarii cărora deja au început să li se fure pensiile, la bugetarii care deja se pregătesc să fie daţi afară şi, nu în ultimul rând, la oamenii activi care sunt poate cei mai umiliţi de actualul Guvern", a declarat Stroe după vot.

Întrebat dacă va veni electoratul la vot, Radu Stroe a spus că nu crede că va fi o prezenţă foarte mare, menţionând că estimează o participare la vot de 25-30%.

"E de vot, e de politică, mulţi nu mai au speranţe, nu mai cred. Asta e, din păcate!", a declarat el.

De altfel, când i se înmâna buletinul de vot, Radu Stroe l-a întrebat pe reprezentantul PNL în Biroul secţiei de votare, Antonel Tănase, dacă prezenţa la vot este bună şi acesta i-a replicat că prezenţa e foarte slabă.

Honorius Prigoană (PDL) şi Radu Stroe (PBL) îşi dispută, duminică, postul de deputat în Colegiul 1 al Capitalei, rămas vacant după ce liberalul Bogdan Olteanu a devenit viceguvernator al BNR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici