Raeţchi sare în apărarea Alinei Gorghiu: Ponta, mitocan! Suferă de depresie postpenală

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a criticat, miercuri, declaraţia lui Victor Ponta potrivit căreia Alina Gorghiu este în depresie postnatală, afirmând că Ponta este „mitocan” şi suferă de depresie postpenală care poate duce, în cazul liderilor PSD, la "împuşcarea în fular".

724 afișări
Imaginea articolului Raeţchi sare în apărarea Alinei Gorghiu: Ponta, mitocan! Suferă de depresie postpenală

Raeţchi sare în apărarea Alinei Gorghiu: Ponta, mitocan! Suferă de depresie postpenală (Imagine Andreea Alexandru / Mediafax Foto)

"Victor Ponta a spus, ieri, textual: <<Alina Gorghiu este în depresie postnatală. Trebuie să îi înţelegem isteria>>. În primul rând, domnul Ponta este mitocan pentru că 80% dintre mame suferă de acest sindrom în primele zile după naştere şi tipul acesta de glumă pe seama unei afecţiuni îmi aminteşte exact de golanul din curtea şcolii care râdeau de copiii care nu au bani, cărora le lipseşte o mână sau de copiii care poartă ochelari. Culmea, domnul Ponta fiind însuşi un ochelarist", a declarat deputatul PNL Ovidiu Raeţchi, susţinut de PNL în cursa pentru Primăria Sectorului 5.

Ovidiu Raeţchi a afirmat că Victor Ponta ar putea suferi de "depresie postpenală" sau "pre-penitenciară" care, în forme grave, poate duce la "împuşcarea în fular" (referire la cazul lui Adrian Năstase-nr.).

"Ce mă îngrijorează este că domnul Ponta însuşi, după ce a vorbit de conspiraţii în cazul Colectiv, după ce vorbeşte despre conspiraţii şi de implicarea domnului Iohannis în accidente de maşină, pare să fie isteric fără să poată invoca raţiuni medicale. Mă întreb dacă nu cumva în cazul domnului Ponta putem să vorbim mai degrabă, îi sugerez public să facă un control, dacă nu putem vorbi despre o depresie postpenală şi dacă nu cumva, într-o formă agravată a acestei depresii este vorba despre o depresie pre-penitenciară, care în cazul liderilor PSD-işti poate duce, în forme foarte grave, chiar la autoîmpuşcarea în fular", a mai spus Raeţchi.

Victor Ponta a declarat, marţi, că Alina Gorghiu, copreşedintele PNL are o criză de isterie când susţine că PSD şi Tăriceanu pregătesc suspendarea lui Iohannis pentru că "are sindromul postnatal". "Cred că are sindromul postnatal! O criză de isterie pe care trebuie să o înţelegem", a declarat Victor Ponta, în urma acuzaţiilor făcute de copreşedintele PNL Alina Gorghiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici