Raicu: Teo Trandafir nu va pleca la mijlocul mandatului pentru un salariu mai bun

Preşedintele Organizaţiei PDL Sector 4, Romeo Raicu, a declarat, miercuri, că Teo Trandafir nu va renunţa la mandatul de deputat, dacă va câştiga alegerile parţiale din Colegiul 19, pentru un salariu mai bun, aşa cum au făcut alţi parlamentari.

59 afișări
Imaginea articolului Raicu: Teo Trandafir nu va pleca la mijlocul mandatului pentru un salariu mai bun

Raicu: Teo Trandafir nu va pleca la mijlocul mandatului pentru un salariu mai bun (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Preşedintele Organizaţiei PDL Sector 4, Romeo Raicu, a declarat, la sediul Biroului Electoral, că partidul a avut în lucru o analiză sociologică, din momentul în care s-a eliberat postul de deputat din Colegiul 19, analiză care a vizat dorinţele cetăţenilor din acest colegiu şi preferinţele lor electorale.

"Am avut trei soluţii - o soluţie să venim cu un candidat dintre cei care au mai candidat în 2008 în Sectorul 4, care au câştigat colegiul dar, din cauza legii proaste, nu au reuşit să intre în Parlament, aici candidând actualul viceprimar Mircea Raicu. O altă soluţie a fost să propunem pe unul dintre cei trei miniştri pe care i-aţi vehiculat - Baconschi, Sandu sau Funeriu - şi o soluţie pe principiul «porţilor deschise» care s-a şi lansat la Colegiul Director", a spus Raicu.

El a precizat că cetăţenii au arătat în această analiză sociologică faptul că sunt deschişi la o astfel de atitudine a PDL.

"Am aflat din presă că Teo Trandafir îşi doreşte să candideze. Conducerea partidului a contactat-o, am discutat pe principii şi pe proiecte şi este o persoană care îşi propune să facă ceva un pic mai bine pentru familiile defavorizate, pentru copiii defavorizaţi şi care nu au posibilitatea de a reuşi în viaţă, cu toate că ne naştem egali", a spus preşedintele PDL Sector 4, Romeo Raicu.

El a adăugat că Teo Trandafir nu va lăsa Colegiul 19 la jumătate de mandat, pentru a pleca pe un salariu mai bun, cum au făcut alţi parlamentari.

Potrivit lui Raicu, notorietatea lui Teo Trandafir este de sută la sută, ca şi alţi posibili candidaţi pe care organizaţia i-a luat în calcul, dar a contat faptul că aceasta are un proiect. "A contat foarte mult şi favorabilitatea pe care cetăţenii colegiului o au pentru persoana lui Teo Trandafir", a adăugat Romeo Raicu.

El a concluzionat: "Nu vreau să spun un lucru mare, dar îi anunţ pe colegii noştri că au pierdut un post de deputat în Sectorul 4".

Sulfina Barbu: PDL dă un semnal către cetăţeni, prin impunerea unui candidat femeie

"Considerăm că sunt necesare mai multe femei în politică, care să susţină proiecte politice. Teo Trandafir are voinţa şi dorinţa, dar şi curajul de a spune lucrurilor pe nume", a spus Sulfina Barbu, precizând că analizele sociologice au arătat că aceasta este compatibilă cu PDL.

Analiza sociologică comandată de Organizaţia PDL Sector 4 a inclus mai multe personalităţi din afara partidului, precum Octavian Bellu, Alexandru Arşinel, Florin Călinescu, dar şi democrat-liberali precum Graţiela Iordache, Anca Constantinescu sau Oana Badea.

Potrivit rezultatelor sondajului, Teo Trandafir ar fi cotată cu 35% din preferinţele electoratului şi ar câştiga alegerile în competiţia cu Liliana Mincă, din partea Alianţei PSD+PC.

Teo Trandafir şi-a depus, miercuri, candidatura din partea PDLpentru alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 din Bucureşti, după ce cu doar o zi înainte s-a înscris în partid, ea fiind însoţită la Biroul Electoral de Valeriu Stoica, Sulfina Barbu, Mircea Raicu şi Romeo Raicu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici