Raluca Turcan, despre Stănişoară: Curat exemplu de consecvenţă şi moralitate politică

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, miercuri, referitor la plecarea lui Mihai Stănişoară din PDL la PNL, că acesta "alaltăieri susţinea Guvernul Boc, ieri moţiunea Elenei Udrea şi azi urmăreşte dreapta cu Ponta şi Iliescu".

215 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan, despre Stănişoară: Curat exemplu de consecvenţă şi moralitate politică

Raluca Turcan (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Ea a apreciat că acest lucru reprezintă un "curat exemplu de consecvenţă şi moralitate politică".

"Nu mai înţeleg nimic, alaltăieri susţinea Guvernul Boc, ieri moţiunea Elenei Udrea, azi urmăreşte dreapta cu Ponta şi Iliescu! Curat exemplu de consecvenţă şi moralitate politică", a apreciat Raluca Turcan, întrebată în legătură cu plecarea lui Mihai Stănişoara din PDL la PNL.

Mihai Stănişoară, fost prim-vicepreşedinte al PDL şi lider al grupului deputaţilor democrat-liberali, a trecut la PNL.

Într-o conferinţă de presă susţinută alături de Crin Antonescu, la sediul PNL, Mihai Stănişoară a declarat că a luat hotărârea de a intra în PNL "după o chibzuinţă intensă" şi că "singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România este PNL".

Stănişoară a mai spus că pentru el "PDL reprezintă trecutul, iar PNL prezentul şi viitorul".

Mihai Stănişoară era prim-vicepreşedinte PDL, lider al grupului deputaţilor democrat-liberali şi preşedintele organizaţiei judeţene Mehedinţi a PDL.

În perioada 2007 - 2008, Stănişoară a fost consilier prezidenţial pentru securitate naţională, iar ulterior, până în octombrie 2009, a fost ministru al Apărării.

El a fost şi senator PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici