Raluca Turcan: În PDL sunt atraşi oameni noi, prezentaţi ca trofeee, iar apoi sunt lăsaţi la o parte

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat, luni, la RFI, că Partidul Democrat Liberal are nevoie de lideri, de oameni de valoare, pentru perioada post-Băsescu, ea condamnând practica prin care oamenii noi sunt atraşi în partid, "prezentaţi ca nişte trofee, după care sunt lăsaţi la o parte".

652 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: În PDL sunt atraşi oameni noi, prezentaţi ca trofeee, iar apoi sunt lăsaţi la o parte

Raluca Turcan: În PDL sunt atraşi oameni noi, prezentaţi ca trofeee, iar apoi sunt lăsaţi la o parte (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"PDL trebuie să-şi creeze lideri, trebuie să promoveze oameni de valoare, să pună întotdeauna mai presus interesele românilor şi chiar interesele partidului ca organizaţie, mai presus de interesele unor persoane", spune deputatul democrat-liberal.

PDL trebuie să fie un partid deschis, crede Raluca Turcan: "Cred că PDL, în special conducerea şi preşedintele partidului, Emil Boc, dacă vor avea dorinţa de a deschide partidul, ar avea şi posibilitatea să obţină lucrul acesta, pentru că în PDL sunt oameni de valoare".

Raluca Turcan condamnă practica prin care oamenii noi sunt atraşi în PDL, "prezentaţi ca nişte trofee, după care sunt lăsaţi la o parte". "Şi în afara PDL-ului sunt oameni care ne simpatizează şi pot fi atraşi alături de noi, dar trebuie să vadă că aici sunt primiţi cu braţele deschide şi nu doar puşi la muncă sau prezentaţi ca nişte trofee, după care sunt lăsaţi la o parte", explică deputatul democrat-liberal.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, duminică, la Şcoala de Vară a tinerilor din PDL, că se va retrage din politică la sfârşitul mandatului prezidenţial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici