Raluca Turcan: Încurajez varianta a cel puţin doi candidaţi pentru preşedinţia PDL

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că, la viitoarele alegeri interne din partid, intenţionează să candideze pentru o funcţie de conducere în PDL şi a apreciat că, pentru preşedinţia partidului, "încurajează varianta a cel puţin doi candidaţi".

14 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: Încurajez varianta a cel puţin doi candidaţi pentru preşedinţia PDL

Raluca Turcan: Încurajez varianta a cel puţin doi candidaţi pentru preşedinţia PDL (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

"Voi candida la o funcţie în partid, însă va trebui să am o discuţie cu organizaţia din care provin şi cu colegii din conducerea partidului", a spus Turcan.

În legătură cu funcţia de preşedinte al partidului, Raluca Turcan a arătat că este prea devreme să spună cine ar trebui să candideze, menţionând că, în orice situaţie, competiţia este bună.

"Competiţia este bună, în orice situaţie, indiferent de cine candidează. Eu aş încuraja varianta a cel puţin doi candidaţi pentru preşedinţia partidului", a apreciat Turcan.

Întrebată dacă Emil Boc ar trebui să fie reales preşedinte al partidului, Raluca Turcan a arătat că nu ştie dacă acesta va mai candida. "Orice om are dreptul să candideze şi domnul Boc, dacă va dori să candideze, are acest drept", a opinat Turcan.

Ea a mai spus că alegerile interne din partid la nivel naţional ar trebui să aibă loc în primăvara anului viitor, după ce se vor termina alegerile la nivelul organizaţiilor judeţene.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici