Raluca Turcan: „Lumea m-a întrebat cum am putut să colaborez cu Orban după jignirile din trecut?”

Raluca Turcan a lansat vineri un atac la preşedintele PNL Ludovic Orban, pe care l-a acuzat că a girat ceea ce s-a întâmplat în PNL Sibiu, unde s-a încercat destabilizarea organizaţiei.

2811 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan: „Lumea m-a întrebat cum am putut să colaborez cu Orban după jignirile din trecut?”

Raluca Turcan: „Lumea m-a întrebat cum am putut să colaborez cu Orban după jignirile din trecut?”

Raluca Turcan, candidat la şefia PNL Sibiu la alegerile care se desfăşoară vineri, a declarat că s-a încercat destabilizarea organizaţiei de către anumiţi colegi.

„Vor fi colegi care vor avea indecenţa să facă referiri la mine, să susţină atacuri suburbane, aşa cum am văzut în spaţiul public, aşa cum vedem zilnic la televizor, nu doar împotriva mea, ci împotriva fiecărui ministru din cabinetul Cîţu şi împotriva primului-ministru”, a spus Raluca Turcan.

Ea susţine că nu este în competiţie cu Constantin Şovăială, ci cu Ludovic Orban.

„Este o competiţie a mea cu Ludovic Orban, pentru că, din nefericire, domnule preşedinte al partidului aţi girat ceea ce se întâmplă astăzi în PNL Sibiu. Şi vreau să vă mai fac o mărturisire, pentru că multe lume m-a întrebat: Cum am putut să colaborez cu Ludovic Orban după jignirile pe care mi le-a adus în trecut? Am făcut-o pentru că am considerat că PNL merită acest efort şi l-am iertat, am tăcut şi am construit alături de o mână de colegi PNL-ul de astăzi”, a adăugat Raluca Turcan.

„Faptul că acum se încearcă jocuri de culise la Sibiu nu-mi demosntrează decât că e urât ce se întâmplă, chiar şi pentru dumneavoastră domnule preşedinte Ludovic Orban”, a mai spus actualul ministru al Muncii.

Anterior discursului lui Raluca Turcan, preşedintele PNL Ludovic Orban a spus că i-ar fi plăcut să o susţină pe aceasta la alegeri, dar că Raluca Turcan a decis să nu îl mai susţină pe el: „Nu înţeleg de ce”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici