Raluca Turcan vrea comisie parlamentară pentru provenienţa banilor cheltuiţi la mitingul USL

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că ar trebui constituită o comisie parlamentară de achetă privind provenienţa banilor cheltuiţi la lansarea candidaţilor USL, ea afirmând că în urmă cu cinci luni "PSD era falit".

1333 afișări
Imaginea articolului Raluca Turcan vrea comisie parlamentară pentru provenienţa banilor cheltuiţi la mitingul USL

Raluca Turcan vrea comisie parlamentară pentru provenienţa banilor cheltuiţi la mitingul USL (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Acum cinci luni, PSD era falit şi umbla din poartă în poartă să-şi plătească datoriile, acum organizează un miting de 1,4 milioane de euro. Eu cred că ar trebui constituită o comisie parlamentară de anchetă privind modul în care au fost cheltuiţi banii şi provenienţa lor la lansarea candidaţilor USL", a spus Turcan.

Ea a arătat că USL este preocupat doar de "circ, fast şi fanfaronadă".

"Alianţa ARD este cu Europa, cu civilizaţia, este alături de politicienii grei europeni, preocupaţi de viitorul economic, social şi politic al popoarelor lor. Astăzi ARD discută de la egal la egal cu seriozitate şi îngrijorare despre dificultăţile generate de criză. De partea cealalată, USL arată un spectacol care plesneşte de grandomanie, de lipsă de viziune şi de anvergură. Arată că este preocupat doar de circ, fast şi fanfaronadă", a precizat Raluca Turcan.

Ea a spus că USL nu are credibilitate în Europa. "Are un Guvern izolat, care a făcut şi face în continuare gafe. De aceea şi credibilitatea României scade de la o zi la alta", a spus Raluca Turcan.

Deputatul PDL a mai spus că dacă ar fi în locul celor din USL ar cere scuze cetăţenilor români pentru mesajul pe care l-au transmis Europe - acela că în loc de soluţii au oferit "un spectacol exorbitant".

"Mă gândesc dacă n-ar trebui oare, în loc să ancheteze politicienii procurorii în Parlament, să se convoace o comisie parlamentară care să verifice modul în care Guvernul Ponta-Antonescu a cheltuit banii cu lansarea candidaţilor, milioane şi milioane de euro", a mai spus Raluca Turcan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici