Ramona Mănescu despre o candidatură la Primăria Constanţa: Dacă Biroul Politic consideră, intru în cursa internă

Europarlamentarul Ramona Mănescu a declarat, duminică, întrebată dacă intenţionează să candideze la Primăria Constanţa, că, dacă Biroul Politic va considera că este una dintre persoanele care ar trebui să intre în cursa internă, va accepta acest lucru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

366 afișări
Imaginea articolului Ramona Mănescu despre o candidatură la Primăria Constanţa: Dacă Biroul Politic consideră, intru în cursa internă

Ramona Mănescu despre o candidatură la Primăria Constanţa: Dacă Biroul Politic consideră, intru în cursa internă (Imagine: Mediafax Foto / Octav Ganea)

Ramona Mănescu a susţinut o conferinţă de presă, duminică, la sediul PNL Constanţa, unde a fost întrebată de jurnalişti dacă intenţionează să candideze la Primăria Constanţa, ea răspunzând că ar putea lua în calcul această variantă.

“Dacă Biroul Politic va considera că sunt una dintre persoanele care ar trebui să intre, sigur că voi accepta acest lucru şi voi intra în cursa internă”, a declarat Ramona Mănescu.

Ea a precizat că municipiul Constanţa a evoluat în ultimii ani, însă nu suficient, având în vedere potenţialul pe care îl are, adăugând că este loc de mai bine.

”Constanţa a evoluat, nu putem spune că nu a evoluat. Nu a evoluat suficient comparativ cu potenţialul pe care îl are şi comparativ cu nevoile pe care constănţenii le au. A evoluat poate mai mult în funcţie de anumite zone de interes şi mai puţin de interesul general şi aici putem observa cu toţii că există loc de mult mai bine”, a precizat europarlamentul.

Ramona Mănescu a mai declarat că s-a înscris recent în PNL Constanţa, adăugând că este de fapt o revenire în filiala în care a intrat prima oară în 1990.

În cazul în care nu va candida la Primărie, Ramona Mănescu a spus că va susţine echipa PNL Constanţa să câştige atât Primăria, cât şi preşedinţia Consiliului Judeţean.

PNL Constanţa va desemna candidatul pentru Primăria Constanţa în toamna acestui an, pe baza unor sondaje de opinie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici