Ramona Mănescu: Partidele de dreapta trebuie să se unească în jurul PNL

Europarlamentarul PNL Ramona Mănescu susţine că partidele de dreapta ar trebui să se unească în jurul PNL, care este liderul dreptei şi care va dovedi acest lucru şi la alegerile europarlamentare.

168 afișări
Imaginea articolului Ramona Mănescu: Partidele de dreapta trebuie să se unească în jurul PNL

Ramona Manescu (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Ramona Mănescu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că PNL îşi va consolida imaginea de lider al dreptei după alegerile din 25 mai, când va obţine peste 20 la sută.

"Trecerea pragului de 20 la sută de către PNL la europarlamentare va fi un semnal puternic dat dreptei din România. PNL este liderul dreptei şi PNL cred că va coagula din acel moment, poate chiar şi candidat comun la prezidenţiale, de ce nu, discuţiile pot începe din acel punct. Noi trebuie să dovedim că trecem acest prag de 20 la sută pentru a consolida imaginea de lider al dreptei şi acesta este obiectivul nostru”, a afirmat Ramona Mănescu.

Ea a susţinut că USL reprezintă un capitol închis pentru PNL: "USL nu se mai reface din punctul nostru de vedere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici