Raportul Guvernului privind starea de urgenţă este gata şi va fi trimis Parlamentului

Guvernul a terminat raportul privind activitatea ministerelor în timpul stării de urgenţă şi îl va trimite Parlamentului, a declarat, miercuri, în şedinţa de Guvern, vicepremierul Raluca Turcan, care a coordonat întocmirea raportului de 233 de pagini.

2253 afișări
Imaginea articolului Raportul Guvernului privind starea de urgenţă este gata şi va fi trimis Parlamentului

Raportul Guvernului privind starea de urgenţă este gata şi va fi trimis Parlamentului

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, în şedinţa de Guvern, că raportul este unul amplu, la care au participat toate ministerele.

„L-am definitivat şi putem transmite Parlamentului raportul pentru perioada stării de urgenţă. Este un raport pentru toate ministerele, un raport extrem de amplu, de 233 de pagini şi axat pe 14 domenii”, a spus Turcan.

Turcan a spus că miercuri este termenul pentru trimitere la Parlament şi faptul că se respectă termenul „ţine şi de poziţionarea Guvernului faţă de Parlament”.

Premierul Ludovic Orban a spus că raportul este unul amplu, că l-a citit şi reflectă activitatea ministerelor în perioada stării de urgenţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
guvern,
raport,
parlament

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici