Raportul pe tema justiţiei se publică vineri la Bruxelles

Raportul privind progresele României în domeniul justiţiei va fi publicat, vineri, la Bruxelles, au declarat pentru MEDIAFAX, surse europene.

10 afișări
Imaginea articolului Raportul pe tema justiţiei se publică vineri la Bruxelles

Raportul pe tema justiţiei se publică vineri la Bruxelles (Imagine: Shutterstock)

De asemenea, va fi publicat raportul privind situaţia justiţiei din Bulgaria. Rapoartele sunt interimare, de natură tehnică şi nu conţin evaluări politice.

Presa bulgară a relatat, miercuri, că raportul ar putea fi publicat în această săptămână.

Purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene Mark Gray precizând la acel moment că nu a fost stabilită o dată pentru Raport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici