Raportul Ridzi ar putea fi discutat săptămâna viitoare

Preşedintele Comisie Juridice, Daniel Buda, a declarat, miercuri, că deputaţii jurişti ar putea discuta săptămâna viitoare raportul Comisiei Ridzi în vederea formulării unui răspuns către plen, menţionând că pentru aceste dezbateri se aşteaptă un material din partea fostului ministru al Tineretului.

17 afișări
Imaginea articolului Raportul Ridzi ar putea fi discutat săptămâna viitoare

Buda: E posibil ca săptămâna viitoare să discutăm Raportul Ridzi (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Este posibil ca săptămâna viitoare să luăm în discuţie raportul doamnei Ridzi. I-am făcut o informare oficială să ne trimită un punct de vedere în scris şi acum aşteptăm materialul de la dânsa poate săptămâna aceasta pentru a putea fi distribuit parlamentarilor, astfel încât să putem să luăm o decizie săptămâna viitoare", a spus Buda.

Întrebat dacă Monica Iacob Ridzi ar putea fi audiată de Comisia Juridică, Buda a spus că în funcţie de ce îşi doreşte fostul ministru este posibilă şi o audiere.

"Orice e posibil, vom vedea până la urmă şi în funcţie de ceea ce doreşte doamna ministru - dacă vine sau nu vine", a spus democrat-liberalul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici