Rareş Bogdan, avertizat de Ludovic Orban legat de apariţiile în emisiunile TV

Ludovic Orban a declarat, marţi, că Rareş Bogdan nu ştia despre decizia din Biroul Executiv, aceea ca niciun liberal să nu participe la emisiunea lui Mihai Gîdea. Liderul PNL a afirmat că l-a atenţionat pe Rareş Bogdan în acest sens, după ce eurodeputatul a fost la emisiunea menţionată.

6936 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan, avertizat de Ludovic Orban legat de apariţiile în emisiunile TV

Rareş Bogdan, avertizat de Ludovic Orban legat de apariţiile în emisiunile TV

„Există o decizie a Biroului Executiv care a fost luată înainte ca Rareş Bogdan să devină membru al PNL. Rareş Bogdan nu ştia de decizia de a nu participa la emisiunile moderate de Mihai Gîdea. Toţi membrii PNL au respectat această decizie. Nimeni nu a mai participat la emisiunea moderată de Gîdea la Antena 3. Rareş Bogdan nu ştia. După ce l-am informat de această decizie, după emisiune, cu siguranţă va respecta această decizie”, a declarat Ludovic Orban, marţi, la finalul BEX al PNL.

Declaraţiile preşedintelui PNL vin în contextul în care Rareş Bogdan a participat la emisiunea moderată de Mihai Gîdea, în ciuda deciziei luate de către Biroul Executiv al partidului, care prevede că niciun liberal nu se va mai duce la acea emisiune.

Taguri:
rareş,
bogdan,
orban

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici