Rareş Bogdan îi răspunde lui Orban: „Când a avut nevoie de PNL, BPN-ul a fost convocat la ora 23.00”

  • Europarlamentarul Rareş Bogdan i-a răspuns liderului PNL, Ludovic Orban, care nu a participat la Biroul Politic Naţional, unde s-a votat susţinerea lui Florin Cîţu premier, motivând că a anunţat prea târziu.
  • „Când a avut nevoie, BPN a fost convocat şi la ora 23.00”, i-a reamintit Rareş Bogdan lui Orban.
1071 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan îi răspunde lui Orban: „Când a avut nevoie de PNL, BPN-ul a fost convocat la ora 23.00”

Rareş Bogdan îi răspunde lui Orban: „Când a avut nevoie de PNL, BPN-ul a fost convocat la ora 23.00”

Întrebat, joi, despre refuzul preşedintelui PNL de a participa la BPN, prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan s spus că atunci când Orban avea nevoie de PNL, BPN-ul se convoca târziu în noapte.

„Cu respect pentru domnul Ludovic Orban, încă preşedinte al PNL, atunci când domnia sa a avut nevoie de PNL, în luna decembrie a anului trecut sau în orice alt moment din ultimii doi ani, s-a convocat BPN chiar şi la ora 22.00, la ora 23.00 şi toţi membrii responsabili ai PNL şi ai BPN au fost alături de domnia sa”, a spus Rareş Bogdan.

Împreună cu alţi membri ai BPN din PNL, Rareş Bogdan a considerat că ceea ce s-a întâmplat miercuri şi joi, prin declaraţiile „uşor mai radicale” ale reprezentanţilor USR PLUS, a fost nevoie de BPN pentru a arăta susţinerea pe care se bazează Florin Cîţu.

„Domnul Ludovic Orban, care cunoaşte extrem de bine statutul PNL ştie foarte bine că BPN-ul a fost convocat statutar”, a mai spus Bogdan.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că nu participă la şedinţa BPN convocată de premierul Florin Cîţu după scandalul din Guvern şi face un „apel apăsat” către premier şi către miniştrii PNL „să înţeleagă gravitatea momentului”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici