Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău cer demisia lui Ludovic Orban. Cine se află pe lista reformiştilor şi ar putea prelua şefia PNL

  • Rareş Bogdan a cerut la Aleph News demisia lui Ludovic Orban din şefia PNL.
  • Prim-vicepreşedintele PNL a anunţat că gruparea reformistă va avea alt candidat pentru şefia PNL.
  • Robert Sighiartău cere şi el demisia lui Orban.
  • Sighiartău: Există o echipă reformistă în interiorul PNL.
  • Pe lista reformiştilor sunt şi Emil Boc, Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan, Alina Gorghiu, Florin Roman.
  • Surse: Emil Boc, Rareş Bogdan sau Robert Sighiartău sunt pe lista celor ce doresc să preia şefia PNL.
  • Surse: Membrii grupării reformiste s-au înţeles să nu candideze unul împotriva altuia.
  • Surse: Va candida la şefia PNL persoana care are cele mai multe şanse de reuşită la Congres.
3802 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău cer demisia lui Ludovic Orban. Cine se află pe lista reformiştilor şi ar putea prelua şefia PNL
Şeful PNL Ludovic Orban este atacat în interiorul partidului. Rareş Bogdan, Robert Sighiartău şi alţi membri ai aripii progresiste din partid i-au declarat război şefului PNL şi îi cer public demisia. Primele declaraţiile au fost făcute aseară, în emsiunea Interviurile lui Cristoiu.
 
„Cred că Ludovic Orban va fi un excelent preşedinte de Camera Deputaţilor şi trebuie să rămână preşedintele Camerei Deputaţilor patru ani de zile, dar nu cred că trebuie să fie şi preşedintele PNL. Cred că a eşuat ca preşedinte PNL. Toţi premierii care au ajuns în Palatul Victoria au ieşit de acolo trăncăniţi la cap, ai ieşit de acolo cu capul umflat. Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo şi să rămână omul care a fost, i s-a umflat capul. Şi-a închipuit că este lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”, a spus Rareş Bogdan, la Aleph News.
 
Rareş Bogdan a anunţat că o grupare reformistă îşi va desemna candidatul la şefia PNL. Din grupare fac parte Emil Boc, Ilie Bolojan, Robert Sighiartău şi Gheorghe Falcă.
 
„În spatele nostru se află zeci de filiale. Vrem reformarea şi repoziţionarea partidului, democratizarea totală a partidului, repoziţionare pe bază de competenţă şi profesionalism a oamenilor în funcţii publice. Partidul, în continuare, este pe un butoi de pulbere”, a precizat prim-vicepreşedintele PNL.
 
Robert Sighiartău, secretar general al PNL, cere şi el ca Orban să facă un pas în spate.
 
„Orban trebuie să plece. PNL a pierdut alegerile generale.S -a clasat pe locul doi.În ultimul an, din păcate, partidul a fost condus discreţionar de către preşedintele partidului. Trebuie să discutăm în interiorul partidului şi să alegem la congres, care va avea loc în iunie sau în toamnă, o echipă care poate să aducă PNL pe primul loc " spune el.
 
Sighiartău vorbeşte despre aceeaşi echipă nouă care e gata să preia conducerea PNL. Adaugă pe listă şi numele  Florin Roman şi  Alina Gorghiu.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici