Rareş Bogdan spune că 1% din românii veniţi în Diaspora nu au muncit cinstit: „Trebuie să acţionăm clar şi să îi punem cu botul pe labe dacă pun în pericol siguranţa noastră”

  • Rareş Bogdan a stârnit indignare în rândul românilor după ce a zis că aproape 10.000 de oameni din cei care s-au întors nu au muncit cinstit în Diaspora
  • Europarlamentarul crede că printre cei care s-au întors se numără şi prostituate, proxeneţi, cerşetori, tâlhari sau hoţi
  • Rareş Bogdan a vorbit despre acest lucru şi la Marius Tucă Show
6982 afișări
Imaginea articolului Rareş Bogdan spune că 1% din românii veniţi în Diaspora nu au muncit cinstit: „Trebuie să acţionăm clar şi să îi punem cu botul pe labe dacă pun în pericol siguranţa noastră”

Rareş Bogdan spune că 1% din românii veniţi în Diaspora nu au muncit cinstit: „Trebuie să acţionăm clar şi să îi punem cu botul pe labe dacă pun în pericol siguranţa noastră”

Rareş Bogdan a stârnit controverse în spaţiul public, după ce, la o emisiune TV a declarat că printre românii care au venit din Diaspora se numără şi prostituate, proxeneţi, şuţi, cerşetori, tâlhari, hoţi, infractori cu violenţă. Mai exact aproape 10.000. Europarlamentarul PNL a vorbit despre aceste declaraţii controversate şi la Marius Tucă Show.

Dacă te uiţi la acel procent este doar 1% . Dacă într-o societate precum Japonia sau Elveţia nu găseşti 1% personae certate cu legea, mă îndoiesc. Dintr-un million, 8.000-10.000 nu putem să spunem că au avut preocupări oneste. Să nu mai lăsăm să se întâmple ce s-a petrecut la Săcele. Trebuie să acţionăm clar şi să îi punem cu botul pe labe dacă pun în pericol siguranţa noastră şi a copiilor noştri.

După ce mai mulţi români s-au revoltat paginile de socializare, Rareş Bogdan a postat şi el pe facebook un mesaj în care a respins acuzaţiile că ar fi jignit Diaspora. Continuă însă să creadă că aproape 10.000 de români care au venit în ţară nu au avut un loc de muncă serios în Diaspora şi speră ca autorităţile să îi aibă sub observaţie.

O astfel de declaraţie a mai fost făcută în trecut de Ioan Rus. Fostul ministru al Transporturilor declara ca romanii din Diaspora lucrează pe circa 1500 de euro, iar "de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva". Imediat fostul ministru a fost demis.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici