Răspunsul dat de Orban după ce Ciolacu i-a cerut demisia: PNL a modificat toate prostiile care au dus la un deficit de peste 4%

Ludovic Orban i-a răspuns, luni seară, lui Marcel Ciolacu, după ce acesta i-a cerut demisia. Premierul îl întreabă ironic pe liderul PSD de ce şi-ar da demisia, susţinând că PNL a modificat „toate prostiile făcute în trei ani de guvernare care au dus la un deficit de peste 4%”.

583 afișări
Imaginea articolului Răspunsul dat de Orban după ce Ciolacu i-a cerut demisia: PNL a modificat toate prostiile care au dus la un deficit de peste 4%

Răspunsul dat de Orban după ce Ciolacu i-a cerut demisia

„De ce să îmi dau demisia? Că reparăm toate prostiile care au fost făcute în trei ani de guvernare, care au dus la un deficit de peste 4% pe anul 2019, care au generat nişte cheltuieli care multe dintre ele sunt sifonări ale banului public? Nu există aşa ceva. Am luat decizia să îmi angajez răspunderea pentru că obiectivul nostru a fost acela de a adopta Legea bugetului de stat până la 30 decembrie. Să îmi arate unde scrie în Constituţie că Guvernului îi este interzis să îşi angajeze răspunderea pe Legea bugetului. Nu există nicio prevedere”, a spus Ludovic Orban, la Digi24.

Reacţia vine în contextul în care liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat că Ludovic Orban ar trebui să îşi dea demisia dacă CCR va da dreptate PSD cu privire la neconstituţionalitatea Legii bugetului de stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciolacu,
orban,
demisie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici