Răspunsul Gabrielei Firea când a fost întrebată dacă va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei

Gabriela Firea a anunţat, duminică, faptul că va candida pentru un nou mandat de primar al Capitalei. „Vreau să termin ceea ce am început. Nu văd de ce nu aş candida”, a spus Firea.

3173 afișări
Imaginea articolului Răspunsul Gabrielei Firea când a fost întrebată dacă va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei

Răspunsul Gabrielei Firea când a fost întrebată dacă va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei

Primarul general Gabriela Firea a anunţat, duminică, întrebată la Antena 3, dacă va candida pentru un nou mandat, că va face acest lucru, pentru că vrea să termine ceea ce a început.

„Dacă sunt sănătoasă, ceea ce sunt acum şi mulţumesc medicilor de la Cantacuzino şi Colentina, cu siguranţă doresc să candidez pentru că vreau să termin ceea ce am început. Nu văd de ce nu aş candida, pentru că trei ani de zile am muncit de dimineaţa până noaptea. Familia nu m-a văzut decât în weekend-uri. Nu mai vorbesc de sacrificii”, a spus primarul Gabriela Firea.

Firea a lansat şi o provocare premierului Ludovic Orban: „Îl aştept pe domnul Orban în emisiune oricând să lămurim chestiunile administrative. Dacă este în stare. Eu cred că nu este”, a spus primarul general.

Gabriela Firea este la primul mandat de primar al Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici