Răspunsul lui Cărbunaru când a fost întrebat dacă Ciucă îşi depune vineri mandatul

Prioritatea Guvernului este dialogul cu reprezentanţii sindicatelor din educaţie, spune purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, întrebat dacă premierul Nicolae Ciucă îşi depune vineri mandatul.

486 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Cărbunaru când a fost întrebat dacă Ciucă îşi depune vineri mandatul

Răspunsul lui Cărbunaru când a fost întrebat dacă Ciucă îşi depune vineri mandatul

Cărbunaru a fost întrebat, joi seara, dacă vineri, după şedinţa de Guvern, premierul Nicolae Ciucă îşi va mai depune mandatul, după declaraţii de făcut de preşedintele Klaus Iohannis.

„Prioritatea Guvernului la acest moment este legată de dialogul cu reprezentanţii sindicatelor din educaţie, desigur aprobarea actelor normative începând cu cea care vizează majorarea cu veniturilor angajaţilor din categoria personalului nedidactic. În legătură cu programul zilei de mâine, vom reveni după şedinţa de Guvern”, a răspuns Dan Cărbunaru.

Demisia lui Nicolae Ciucă din funcţia de premier era programată pentru vineri. Joi, însă, Klaus Iohannis a lansat ipoteza amânării rotativei guvernamentale până după ce se încheie greva profesorilor.

"Fiind astăzi joi şi greva încă neîncheiată, vom vedea dacă vom reuşi să începem procedura mâine sau peste câteva zile, dar nu asta este important, dacă acum, imediat, sau peste o săptămână, două, se face rotaţia, important este să avem o procedură clară, să ştim cum va funcţiona coaliţia şi să avem un guvern care garantează stabilitatea guvernării şi stabilitatea României", a declarat la Sibiu preşedintele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici