Răspunsul lui Moise Guran pentru Băsescu: Am avut într-adevăr o discuţie mai tensionată cu fostul preşedinte

Moise Guran a reacţionat, pe o reţea de socializare, sâmbătă, după ce Traian Băsescu l-a atacat în timpul unor emisiuni de vineri şi a spus că a avut o discuţie ceva mai tensionată cu fostul preşedinte, „acum aproape un an, în campania de la Europarlamentare”.

4744 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Moise Guran pentru Băsescu: Am avut într-adevăr o discuţie mai tensionată cu fostul preşedinte

Răspunsul lui Moise Guran pentru Băsescu: Am avut într-adevăr o discuţie mai tensionată cu fostul preşedinte

„După dezbaterea (pe care nu am moderat-o eu, ci doar am organizat-o ca producător) i-am spus fostului preşedinte că un pic mai multă civilitate în politică nu are cum să strice (ceva de genul, nu-mi mai amintesc exact cuvintele). I-am sugerat adică să încerce să fie ceva mai politicos cu adversarii săi politici. Nu cred că aş putea avea nimic altceva de adăugat la ce i-am spus atunci”, a scris Moise Guran, pe Facebook.

În timpul emisiunii Adevărul Live, Traian Băsescu a spus că fostul jurnalist Moise Guran, membru USR, „e o panaramă” şi că „va fi un rateu în politică”.

Ulterior, în emisiunea „Gândurile lui Cristoiu” de vineri, Traian Băsescu i-a transmis un mesaj lui Moise Guran. „Nu am nicio legătură cu Nicuşor Dan. Cred că am vorbit o dată la Parlament. Dar îl susţin pentru că este singurul candidat pe fruntea căruia scrie 'Bucureşti'”, a declarat fostul preşedinte, acum europarlamentar PMP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici