Răspunsul lui Orban, după ce mai mulţi colegi de partid i-au cerut demisia. „Până la congres, eu sunt preşedintele PNL”

  • Ludovic Orban a declarat marţi că până la congresul partidului el este preşedintele PNL.
  • Orban răspunde vocilor din interiorul formaţiunii care îi cer demisia.
  • El a spus că dacă va decide să candideze din nou va anunţa public acest lucru.
6998 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Orban, după ce mai mulţi colegi de partid i-au cerut demisia. „Până la congres, eu sunt preşedintele PNL”

„Nu am obiceiul să polemizez cu colegii mei de partid în public. În calitate de preşedinte al PNL, obligaţia mea este să asigur coeziunea partidului, să particip la asigurarea unităţii şi eficienţei în guvernarea de coaliţie. (...) Orice am de discutat, discut în interiorul PNL”, a declarat marţi Ludovic Orban.

Întrebat de jurnalişti dacă îşi va da demisia, după ce Rareş Bogdan a spus, la Aleph News, că Ludovic Orban a eşuat în calitatea de preşedinte al formaţiunii liberale şi că „i s-a umflat capul”, preşedintele PNL a răspuns: „Mi s-a mai pus această întrebare şi v-am dat răspunul la această întrebare. Preşedintele PNL este ales de congres, PNL a avut un congres în 2017 şi va avea un congres în cursul acestui an. Până la acest congres eu sunt preşedinte, dacă mă voi hotărî să candidez pentru un nou mandat voi anunţa public acest lucru”.

CITEŞTE AICI: Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău cer demisia lui Ludovic Orban. Cine se află pe lista reformiştilor şi ar putea prelua şefia PNL

Ludovic Orban trebuie să plece de la conducerea PNL, pentru că a condus discreţionar partidul, iar în interiorul formaţiunii există o grupare reformistă care îşi doreşte primenirea PNL, a spus luni secratrul general al PNL, Robert Sighiartău.

„Orban trebuie să plece. Spun asta pentru că PNL a pierdut alegerile generale. Din păcate, noi nu am reuşit să vem o discuţie privind aceste alegeri şi nu am făcut o analiză. La alegerile generale PNL s-a clasat pe locul doi. Cel mai mult mă deranjează faptul că am fost puşi de multe ori alături de PSD prin comportamentul unor colegi în guvernare şi prin felul în care au fost promovaţi anumiţi oameni în funcţii publice”, spune la Digi24, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici