Răspunsul lui Orban pentru Ciolacu: „Oricum PSD e în grevă parlamentară”

„Oricum PSD este în grevă parlamentară”, este răspunsul lui Ludovic Orban dat liderului PSD, care a anunţat că social-democraţii vor intra în grevă parlamentară dacă guvernanţii nu vor trimite Planul Naţional de Rederesare şi Rezilienţă în Parlament pentru a fi discutat.

136 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Orban pentru Ciolacu: „Oricum PSD e în grevă parlamentară”

Răspunsul lui Orban pentru Ciolacu

„Oricum PSD este în grevă parlamentară”, a spus Ludovic Orban, întrebat despre anunţul lui Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că în următoarea şedinţă a Biroului Permanent Naţional va propune colegilor săi intrarea în grevă parlamentară dacă guvernanţii nu vor duce Planul Naţional de Rederesare şi Rezilienţă în Parlament, pentru a fi discutat.

Marcel Ciolacu a declarat, joi seara, la Antena 3, că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a fost trimis înapoi de la Bruxelles pentru că nu e bun şi România poate rata banii europeni.

„Dacă nu vor veni cu PNRR să îl prezinte în Parlament, am să propun colegilor mei să intrăm în grevă parlamentară. Mai exact vom fi în Parlament la grupurile parlamentare, vom participa la comisii , nu vom mai participa la plen, iar domnul Iohannis să-şi gestioneze Guvernul său şi Parlamentul său fără opoziţie în sală. Nu mai participăm la votul final, la voturile din Parlament. Voi propune la primul BPN. E mult prea mult. Sunt ultimele 8 zile”, a spus la Antena 3 social-democratul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici