Răspunsul Vioricăi Dăncilă, întrebată dacă Liviu Dragnea a fost un om bun sau rău pentru România

Întrebată dacă Liviu Dragnea a fost un om bun sau rău pentru România, prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă a răspuns marţi cu o altă întrebare "Care consideraţi că este mai nociv? Băsescu sau Iohannis?", spunând că partidul îşi asumă istoria.

2906 afișări
Imaginea articolului Răspunsul Vioricăi Dăncilă, întrebată dacă Liviu Dragnea a fost un om bun sau rău pentru România

Răspunsul Vioricăi Dăncilă, întrebată dacă Liviu Dragnea a fost un om bun sau rău pentru România

„Care consideraţi că e mai nociv Băsescu sau Iohannis. Noi ne asumăm istoria acestui partid şi ne asumăm fiecare lider şi cu bune şi cu rele. Liviu Dragnea a avut şi lucruri bune şi lucruri rele. Să vă dau un exemplu să nu uităm programul de guvernare şi câştigarea alegerilor cu un scor mare în 2016", a răspuns Viorica Dăncilă.

Taguri:
dancila,
dragnea,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici