Reacţia lui Orban, după cel mai recent MCV: Trebuie să reparăm legile justiţiei

  • Preşedintele Camerei Deputaţilor a declarat, miercuri, despre cel mai recent MCV că trebuie să fie reparate legile justiţiei.
  • Acesta spune că, din punctul lui de vedere, noul raport nu aduce nimic nou.
194 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Orban, după cel mai recent MCV: Trebuie să reparăm legile justiţiei

Reacţia lui Orban, după cel mai recent MCV: Trebuie să reparăm legile justiţiei

Întrebat, miercuri, în conferinţă de presă, cum comentează cel mai recent MCV, Orban a spus că nu e nimic nou.

„Nu e nimic nou în raportul MCV. Pentru a ne atinge obiectivul de a încheia mecanismul de cooperare şi verificare cu privire la România, noi va trebui să respectăm recomandările care sunt incluse în rapoartele anterioare”, a spus Orban.

Orban a mai spus că obiectivul actualei coaliţii este să se finalizeze MCV-ul cu privire la România.

„Pentru atingerea acestui obiectiv este simplu: trebuie să reparăm legile justiţiei şi să respectăm recomandările care sunt cuprinse în rapoartele MCV”, a mai spus Orban.

CITEŞTE AICI: Raportul MCV 2021. Ministrul Justiţiei: Suntem pe drumul cel bun/ Cîţu: CE apreciază că s-au înregistrat progrese la toate recomandările rămase din MCV 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici