Reacţia lui Orban la scandalul din Parlament. Sancţiuni propuse după ce Dan Tănasă (AUR) l-a înjurat pe Ionuţ Moşteanu (USR)

  • Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, va cere sancţionarea celor vinovaţi de scandalul izbucnit pe holul Parlamentului.
  • Dan Tănasă (AUR) i-a înjurat pe Ionuţ Moşteanu şi Silviu Dehelean, ambii deputaţi USR.
1403 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Orban la scandalul din Parlament. Sancţiuni propuse după ce Dan Tănasă (AUR) l-a înjurat pe Ionuţ Moşteanu (USR)

„Nu sunt la curent, sincer, cu ce s-a întâmplat. Eu am fost în Biroul Permanent, după care am avut o şedinţă de analiză a proiectelor de lege. Evident, atunci când există comportamente care încalcă regulamentul şi codul de conduită parlamentară voi propune sancţionările, sancţiunile care se impun”, afirmă Ludovic Orban.

Dialogul a avut loc în holul sălii de plen a Camerei Deputaţilor, lângă locul unde Dan Barna şi Ion Stelian susţineau declaraţii de presă după ce deputaţii au votat pentru desfiinţarea SIIJ.

Deputaţii au votat, miercuri, proiectul de desfiinţare a Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor în Justiţie cu 171 de voturi „pentru” şi 136 „contra”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici