Reacţia lui Teodorovici după ce Băsescu l-a făcut "dandy şi discotecar": M-am uitat mai atent la cum ies pe uşă

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, caracterizat, joi, ca "dandy şi discotecar" de către preşedintele Traian Băsescu, a declarat că vineri dimineaţa, când a plecat de acasă, a verificat mai atent cum arată, astfel încât să fie un "model" pentru cine îl aşteaptă şi îl urmăreşte zilnic.

2785 afișări
Imaginea articolului Reacţia lui Teodorovici după ce Băsescu l-a făcut "dandy şi discotecar": M-am uitat mai atent la cum ies pe uşă

Eugen Teodorovici (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Încerc să fac o glumă, dar totuşi...astăzi, când am plecat de acasă, m-am uitat mai atent la cum ies pe uşă, am zis că, dacă, totuşi, cineva stă şi mă urmăreşte zi de zi, măcar să mă aibă ca model", a spus Teodorovici, la sediul Guvernului, unde a participat la o ceremonie de închidere a celei de-a doua ediţii a Programului Oficial de Internship organizat de Guvern.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la Cotroceni, despre ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, că este "acest dandy de la Fonduri Europene" şi "discotecar", arătând că, pe raportarea Uniunii Europene, pe luna septembrie, au fost cheltuite doar 37,5% din fondurile europene alocate în sumă totală de 19 miliarde euro, diferenţa de 12 miliarde euro putând fi astfel pierdută.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici