Reacţia preşedintelui Iohannis după decizia CCR: ”Am spus-o şi o repet: nu voi desemna un premier PSD”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seara, că PSD a creat o nouă criză prin sesizarea CCR, a cărei decizie nu o comentează, însă nu va desemna un premier din partea social-democraţilor.

3897 afișări
Imaginea articolului Reacţia preşedintelui Iohannis după decizia CCR: ”Am spus-o şi o repet: nu voi desemna un premier PSD”

Reacţia preşedintelui Iohannis după decizia CCR: ”Am spus-o şi o repet: nu voi desemna un premier PSD”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că PSD a creat o nouă criză politică, prin sesizarea CCR.

„După ce a avut una dintre cele mai dezastruoase guvernări, după ce a demis Guvernul Orban, PSD a creat o nouă criză prin sesizarea CCR. Nu voi comenta decizia CCR, aşa cum ştiţi că nu am comentat nici cu alte ocazii şi voi aştepta motivarea. Însă ceea ce face PSD e o sfidare fără precedent la adresa oamenilor, cu atât mai mult în aceste zile în care România are nevoie de acţiune politică responsabilă şi nu de politicieni care să o aducă mai adânc în criză”, a spus Iohannis.

În privinţa desemnării unui nou premier, Iohannis a spus că acesta nu va fi unul din partea PSD.

„Am spus-o şi o repet: nu voi desemna un premier PSD. Nu există niciun partid şi nicio coaliţie care are o majoritate în Parlament. Aşadar nu voi desemna un premier decât atunci când voi considera că aceasta e soluţia justă pentru această criză în care ne aflăm acum”, a mai spus preşedintele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici