Reacţia Prinţului Harry după ce Trump a spus că "America n-o să plătească pentru protecţia lui"

  • Donald Trump a scris pe Twitter că "America nu va plăti pentru protecţia Prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan"
  • Postarea preşedintelui american a venit în contextul în care presa a scris că faimosul cuplu regal s-a relocat din Canada în Statele Unite
  • Purtătorul de cuvânt al cuplului a spus că "Prinţul Harry şi ducesa Meghan nu intenţionau oricum să ceară asta"
4157 afișări
Imaginea articolului Reacţia Prinţului Harry după ce Trump a spus că "America n-o să plătească pentru protecţia lui"

Reacţia Prinţului Harry după ce Trump a spus că "America n-o să plătească pentru protecţia lui"

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite ale Americii, a afirmat într-o postare pe Twitter că Guvernul american nu va plăti pentru protecţia cuplului Harry - Meghan Markle. Declaraţia a venit în contextul în care presa de peste ocean a notat că faimosul cuplu regal s-a relocat din Canada în Statele Unite.
 
"Sunt un prieten şi un admirator al Reginei Elisabeta a II-a, precum şi al Regatului Unit, dar America nu poate plăti pentru protecţia Prinţului Harry şi a soţiei sale. Trebuie să îşi plătească singuri", a spus Trump.
 
Potrivit presei americane, cuplul regal s-a relocat în California.
 
Luna trecută, autorităţile canadiene au anunţat de asemenea că nu vor mai asigura securitatea familiei, ca urmare a schimbării statutului acestora. Prinţul Harry şi ducesa Meghan au renunţat la atribuţiile regale, precum şi la succesiunea la tron.
 
PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL CUPLULUI: "NU AU INTENŢIONAT ORICUM SĂ CEARĂ PROTECŢIE"
 
Purtătorul de cuvânt al cuplului a notat că Harry şi Meghan Markle nu au intenţionat oricum să ceară autorităţilor americane protecţie şi că aranjamentele pentru protecţia privată au fost deja făcute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici