Referendumul pentru familie. Un lider USR îi acuză de ipocrizie pe Dragnea şi Tăriceanu: Sunt modele pentru că au mai multe căsnicii la activ

Deptatul USR, Matei Dobrovie, i-a acuzat de ipocrizie, joi, pe Liviu Dragnea şi pe Călin Popescu Tăriceanu, pentru că susţin familia tradiţională, deşi au fost căsătoriţi de mai multe ori. Declaraţiile au fost făcute în cadrul Conferinţei pentru organizarea „Referendumului pentru căsătorie”.

1297 afișări
Imaginea articolului Referendumul pentru familie. Un lider USR îi acuză de ipocrizie pe Dragnea şi Tăriceanu: Sunt modele pentru că au mai multe căsnicii la activ

Dobrovie(USR) îi acuză de ipocrizie pe liderii Coaliţiei: Dragnea şi Tăriceanu sunt modele de familii, pentru că au mai multe căsnicii la activ

„Sunt anumiţi actori politici, liderii Coaliţiei PSD-ALDE, care sunt mari apărători ai familiei tradiţionale. Iată că Liviu Dragnea organizează un mega-miting în luna mai. Domnul Liviu Dragnea şi domnul Tăriceanu sunt apărătorii familiei în ţară, sunt nişte modele de familii, pentru că au mai multe căsnicii la activ. Este o ironie fină, care devaluează o stare de ipocrizie, pentru că dumnealor se dau mari aprători ai familiei”, a declarat, joi, deputatul USR, Matei Dobrovie.

Potrivit acestuia, PSD s-ar fi folosit de iniţiativa organizării referendumului pentru familia tradiţională pentru a abate atenţia de la alte subiecte.

„PSD a încercat să folosească această iniţiativă cetăţenească (n.r. – referendumul pentru familie) de câte ori a vrut să abată atenţia de la problemele zilei. De exemplu, pe ordinea de zi era în discuţie pilonul II de pensie , este discuţia despre ordonanţa privind codurile penale sau problemele salariilor din sănătate”, a mai declarat Dobrovie.

Matei Dobrovie a precizat faptul că el este un susţinător al organizării referendumului pentru familia tradiţională, în ciuda faptului că partidul din care face parte s-a poziţionat împotrivă.

„Poziţia mea personală, şi aici vorbesc strict personal, sunt pentru această iniţiativă. Nu vorbesc în calitate de deputat USR. Partidul s-a poziţionat împotriva acestei iniţiative. Nu suntem într-un conflict, pentru că suntem un partid democratic cu opinii libere”, a mai declarat Dobrovie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici