Replica liberalilor la clipul PSD "Dragă Crin...": Dragă Victor, noi ştim ce am promis, tu ai uitat - VIDEO

Tinerii din PNL au realizat o replică la scrisoarea prezentată de PSD într-un clip electoral intitulat "Dragă Crin...", în care se spune că "USL trăieşte", liberalii răspunzând în aceeaşi notă, cu "Dragă Victor", şi enumerând o serie de promisiuni ale USL pe care Victor Ponta nu le-ar fi respectat.

787 afișări
Imaginea articolului Replica liberalilor la clipul PSD "Dragă Crin...": Dragă Victor, noi ştim ce am promis, tu ai uitat - VIDEO

Replica liberalilor la clipul PSD "Dragă Crin...": Dragă Victor, noi ştim ce am promis, tu ai uitat (Imagine: Captură Video)

Materialul electoral debutează cu o imagine care prezintă sigla USL pe un banner suprapus imaginii de la mitingul USL organizat în 2012 pe Arena Naţională, iar o voce masculină citeşte textul: "Dragă Victor, când am făcut USL am promis oamenilor că vom schimba România şi politica ei".

Textul este continuat de o voce feminină, imaginea derulată fiind de la mitingurile USL, succedată de o imagine cu un ciocan de lemn de la o instanţă de judecată: "Am promis oamenilor că vom schimba sistemul lui Băsescu, nu că vom negocia şi împărţi judecătorii şi procurorii".

"Am promis oamenilor că vom fi transparenţi, nu că vom trece pe sub mână porturile în proprietatea baronilor", se mai precizează în clip, folosindu-se imagini cu preşedintele CJ Constanţa, Nicușor Constantinescu şi cu primarul Constanţei, Radu Mazăre.

"Am promis oamenilor că vom respinge proiectul Roşia Montană, iar tu ai vrut să-l treci prin ordonanţă de urgenţă. Am promis dreptate până la capăt, nu protecţie pentru baroni. Le-am promis oamenilor că o vor duce mai bine, nu că îi vom păcăli cu statistici", se menţionează în materialul electoral ilustrat cu un colaj de fotografii.

"Noi mai ştim ce am promis, tu ai uitat", este mesajul ilustrat cu o fotografie în care apare premierul Victor Ponta la depunerea jurământului la Palatul Cotroceni, în momentul în care îi înmâna preşedintelui Traian Băsescu o mapă.

În finalul clipului apare imaginea folosită de PSD, "USL trăieşte", textul scris cu pensula, cu culoare roşie, pe fundal alb, care însă este tăiat cu un "X" negru, după care apare cuvântul "minciună", pentru care este folosită de asemenea culoarea neagră.

"De aceea USL nu mai trăieşte", este mesajul de final al materialului.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a postat pe pagina sa de solicializare clipul electoral care reprezintă replica la cel al PSD, precizând: "Colegii mei de la TNL Online au realizat un clip foarte bun despre motivele pentru care USL nu mai trăieşte! Îl împărtăşesc cu voi!".

Clipul electoral a strâns circa 4500 de vizionări.

Premierul Victor Ponta apare într-un filmuleţ de campanie, postat miercuri pe contul său de Facebook, în care i se adresează liderului PNL, Crin Antonescu, cu formula "Dragă Crin" şi îi transmite acestuia că proiectul lor comun "este adevărat şi trăieşte".

Filmul are aproximativ 45 de secunde şi debutează cu vocea premierului, peste care, ulterior, sunt suprapuse vocile altor persoane, urmând să se încheie tot cu vocea lui Ponta.

Textul expus pe voce în film este următorul: "Dragă Crin, când am început proiectul nostru comun, ne-am dorit ca toţi românii să aibă o viaţă europeană, cu adevărat. Ne-am dorit o ţară cu salarii decente, cu spitale redeschise, şcoli moderne, pensionari fără grija zilei de mâine, demnitatea redată profesorilor, medicilor şi militarilor. Ne-am dorit ca formula «Să trăiţi bine!» să nu mai fie spusă niciodată în bătaie de joc. Îi privesc pe cei din jur şi ştiu că şi ei cred, ca şi mine, că proiectul nostru e adevărat şi trăieşte".

Pe parcursul filmului, în imagini apare premierul Ponta care, aşezat în fotoliu, în biroul său de la Palatul Victoria, scrie pe o filă de hârtie "Şi totuşi trăieşte", pe care o şi semnează.

Totodată, apar şi imagini cu alte persoane care scriu în întregime textul transmis pe voce şi semnează.

Filmul se încheie cu sloganul de campanie al PSD-UNPR-PC, "Mândri că suntem români!". Coperta de final este "USL trăieşte", care însă apare exclusiv pe imagini, nu şi pe voce.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici