Video REPORTAJ: Vizita lui Iohannis în fieful lui Dragnea, miting improvizat în spatele unor blocuri - VIDEO

Vizita prezidenţiabilului ACL, Klaus Iohannis în Teleorman a părut o improvizaţie, mitingul de susţinere având loc în spatele unor blocuri din Alexandria, şi nu în faţa Casei de Cultură.

2034 afișări

Evenimentul a avut loc în curtea unei tipografii din oraş, unde a fost improvizată o scenă şi unde erau circa 1.500 de persoane cu pancarte, steaguri şi fluturaşi. Asta pentru că liberalii din Teleorman au primit prea târziu autorizaţie pentru ca mitingul să aibă loc în faţa Casei de Cultură. Totuşi, aici a fost aşteptat Iohannis de o delegaţie de lideri PNL, care l-a condus la două străzi distanţă, între blocuri, în curtea tipografiei unui liberal din oraş.

Dacă un primar din judeţ i-a dat lui Iohannis o Biblie, invitându-l săaibă încredere în Dumnezeu pentru a deveni ”împărat”, adică preşedinte, vicepreşedintele PNL Ludovic Orban le-a explicat celor prezenţi cum să propovăduiască nevoia alegerii lui Iohannis preşedinte.

Cezar Preda, de la PDL, i-a mărturisit în public lui Iohannis faptul că nu-şi doreşte ca liderul PNL ”să fie ca el”, ci tocmai invers: ”Eu nu vreau ca dumnevoastră să fiţi ca mine, dar eu şi noi toţi vrem să fim ca dumneavoastră”.

În tradiţionala baie de mulţime,unii l-au avertizat că PSD vrea să vândă ţara la ruşi, alţii s-au plâns că e vai de tineri, iar alţii au cerut cu insistenţă promisiunea că vicepremierul Dragnea, fostul preşedinte al CJ Teleorman, va ajunge la puşcărie.

Oricum, preşedintele PNL a ţinut să le transmită pesediştilor, de la Teleorman, că nu are ”nicio problemă” cu şicanele lor.

”Ne descurcăm. Se pot face tot felul de manifestări în diferite locaţii, cum a fost cea de astăzi. Dacă nu s-a primit acceptul pentru o locaţie publică, iată, s-a găsit o locaţie privată şi tot s-a făcut întâlnirea cu activul de partid. Aşa se vaîntâmpla în orice altă situaţie, oricât de mult ar dori PSD să oprească întâlnirile mele, ale noastre cu activul de partid, în aceastăsituaţie, mai încolo cu electoratul, nu au nicio şansă să reuşească”, a declarat prezidenţiabilul ACL.

De la vizita în Alexandria a lipsit tocmai senatorul PNL de Teleorman, Crin Antonescu. Nu se ştie dacă ar fi venit sau ar fi refuzat să apară alături de Iohannis, pentru că liderul filialei PNL nici nu l-a invitat, fiind ”foarte prins cu evenimentul”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici